FAQ

hujan Gun

(1) Which pump is ok for the rain gun PY40?

A: pompa Bensin, pompa solar, pompa submersible, centrifugal ngompa sadayana ok.

Ngompa data: angkat 40m, ngalir laju 20m³ / h, kakuatan 4kw.

(2) Which type of hose for the rain gun?

A: PVC iklas selang datar atawa selang PVC Seuneu

(3) Which size of hose for the rain gun?

A: 2 inci atawa 2,5 inci PVC iklas selang datar atawa selang PVC Seuneu

Catetan:

2 inci PVC selang keur 1,5 inci gun PY30 hujan

2.5 inci PVC selang keur 2,5 inci gun PY50 hujan

(4) Rain gun do not rotate, how to adjust the rain gun?

A: Utamana opat alesan handap

Tekanan téh low: robah pompa (angkat 40m, ngalir laju 20m³ / h, kakuatan 4kw).

Spring nyaeta kedap:

Sudut mangrupakeun leutik:

Cai geus kotor: milih sumber cai sejen tur make filter disc.

(5) Pressure of the rain gun PY40?

A: tekanan Disarankeun nyaeta 3 bar ka 5 bar.

8 bar atanapi tekanan luhur nyaeta ok, sarta radius nu geus panjang, ngan lamun pipa irigasi bisa tahan tekanan éta.

(6) Application of the rain gun?

Bonteng, apu, kol, cabé Héjo, Konéng Pepper, Wortel, Golden melon, Cai melon, Plantain, Banana, Kopi, jagung, Kabupatén Banjarnegara, Tepung, jsb

(7) What's the HS code of metal rain gun?

A: 8424899990

Sprinkler

(1) Naon nu bahan utama dampak logam sprinkler AY-5300?

A: Aluminium awak + Kuningan core

(2) Naon nu bahan cinyusu tina dampak logam sprinkler AY-5300?

A: stainless steel (SS)

(3) dampak Metal sprinkler AY-5300, buleudan bagian (sudut adjustable) atawa buleudan pinuh?

A: 360 gelar bunderan pinuh

(4) Dupi dampak logam tahan ka kimia sprinkler?

A: Sumuhun. awakna aluminium withstands kimia sarta dampak kahaja

(5) Naon anu bahan utama palastik sprinkler dampak?

A: POM

(6) Naon anu bahan cinyusu tina palastik sprinkler dampak?

A: stainless steel (SS)

(7) Plastik dampak sprinkler AY-5035D, bagian bunderan (sudut adjustable) atawa buleudan pinuh?

A: 360 gelar bunderan pinuh

(8) Naon anu bahan utama 1 inci palastik sprinkler dampak?

A: Teknik palastik ABS + POM

(9) Plastik dampak sprinkler AY-5101, buleudan bagian (sudut adjustable) atawa buleudan pinuh?

A: Bagian bunderan

(10) Plastik dampak sprinkler AY-5104, bagian bunderan (sudut adjustable) atawa buleudan pinuh?

A: 360 gelar bunderan pinuh

(11) Kumaha pikeun nyaluyukeun bagian bunderan dampak palastik sprinkler?

A: Solusi pangbasajanna nyaéta ngadalikeun aliran cai dina sumber na. Anjeun oge bisa ngatur bagian nu sejen sirah, kawas nu pin diffuser, collars gerak, sarta deflector tameng, mun meunang kakuatan katuhu sarta lintasan.

Note: Details information, please refer to the article How to Adjust an Impact Sprinkler>

(12) Naon fungsi alat anti netes?

A: Saatos nutup, nyegah sprinkler ti kaleungitan cai.

(13) What's the HS code of plastic sprinkler and connectors?

A: 8424909000,  8424820000 or 3926909090

Drip

(1) Naon nu bahan utama tape netes kalawan emitter datar?

A: pe

(2) Dupi netes tape aslina (anyar) bahan?

A: Asli (anyar) Bahan

(3) Nyaeta tape netes kalawan tahan ka radiasi UV emitter datar?

A: Sumuhun. awakna kualitas palastik tinggi withstands radiasi UV

(4) Dupi tape netes ok pikeun irigasi sahandapeun taneuh?

A: Ok,  5 cm bawah tanah

(5) What is the length of drip tape required for one acre?

A: 4000 méter / acre. Langkung fittings, kuantitas sarta detil, mangga parios " Naon irigasi netes kit ngalakukeun nu peryogi pikeun 1 tegalan acre "

(6) Naon anu bahan utama adjustable dripper 0-70 L / H?

A: PP

(7) pipe Mana kanggo adjustable dripper 0-70 L / H?

A: Can be placed directly onto PE pipe 16-32mm or at the end of 4/7 PVC soft hose 6mm.

(8) Mana punch keur adjustable dripper 0-70 L / H?

A: Pikeun pamakéan instalasi 3mm punch.

(9) Nyaeta adjustable dripper 0-70 L / H tahan ka radiasi UV?

A: Sumuhun. kualitas luhur awak palastik withstands radiasi UV jeung bahan kimia.

(10) Kumaha pikeun nyaluyukeun adjustable dripper 0-70 L / H?

A: Tanda (+) jeung (-) pikeun ngurangan régulasi.

(11) Naon anu bahan utama PC dripper?

A: PP

(12) pipe Mana kanggo dripper PC?

A: Tiasa ditempatkeun langsung onto pipe pe 12-32mm atanapi di ahir 4/7 PVC selang lemes 6mm. Outlet di PC dripper bisa disambungkeun jeung netes panah ku konektor sarta 3/5 PVC selang lemes, guna pituduh droplet ka posisi nu diperlukeun.

(13) Naon anu bahan utama tube semprot mikro?

A: pe

(14) Nyaeta tube semprot mikro tahan ka radiasi UV?

A: Sumuhun. awakna kualitas palastik tinggi withstands radiasi UV

(15) Maximum semprot tube panjangna peletakan pikeun tani?

A: Spray tube can be laid up to 70 meters (according to different size). Pressure must be ensured to be 0.8-1.5 kg / cm² .

(16) Sabaraha tube semprot méter pikeun tegalan 1 acre?

A: 800-1000m

(17) Naon anu bahan utama pe iklas selang datar?

A: pe

(18) Nyaeta di pe iklas selang datar tahan ka radiasi UV?

A: Sumuhun. awakna kualitas palastik tinggi withstands radiasi UV

(19) Bisa pe iklas selang datar dipaké pikeun tube semprot atawa irigasi netes?

A: Sumuhun. Éta idéal selang utama pikeun irigasi tube semprot sarta irigasi netes di tekanan low disambungkeun jeung kasét netes, pipa irigasi.

(20) Naon anu bahan utama klep mini?

A: POM

(21) Aplikasi tina tape netes kalawan emitter datar?

A: Irigasi pikeun orchards, kebon anggur, buahan, Sayuran, palawija sawah jeung imah héjo. Pikeun anggur, stroberi, melon, jagong, kopi, teh, tomat, bonteng, wortel, kentang, bawang, jsb

(22) Aplikasi tina dripper adjustable 0-70 L / H

A: irigasi netes Idéal pikeun tatangkalan, tutuwuhan potted jeung kembang. Pikeun Plantain, Pineaple, kakao, jarak, jrrd

(23) Application of the micro spray tube?

A: Kanggo pepelakan dipisah raket, bawang, pepelakan sayur, groundnut, Sayuran berdaun, kol, Plantain, kakao, buah naga, tomat, padang rumput hejo, jeung sajabana

(24) What's the HS code of drip tape?

A: Drip tape HS code: 3917320000, 3926909090,  3917310000 or  3917330000

(25) What's the HS code of drip tape connectors?

A: 3926909090 or 3917400000

(26) What's the working pressure of drip tape?

A: Suggest working pressure 1 bar, no more than 1.5 bar

(27) What's the BP burst pressure of drip tape?

A: Different thickness, different BP

0.15mm @2bar

0.16mm @2bar

0.18mm @2.5 bar

0.20mm @2.8 bar

(28) How many meters of drip tape can be loaded in one container?

A:

How many meters of drip tape in one container anyou

0.15,0.16mm:  2200.000-2300.000 for 40 HQ;

0.2mm: 650.000m for 20GP

0.2mm: 1650.000 to 1800.000m for 40HQ

20 GP container: 33.2 m³,30.48 t;

40 HQ container: 76.3 m³,32.5 t;

(29) What's the working pressure of PVC Fire hose?

A:

Working Pressure:8-10 bar

BP Pressure:24-30 bar

(30) How many adjustable dripper and connectors for 1 hecter land?

A:  Crop作物:Plantain 芭蕉, pineapple菠萝, Cocoa可可, Castor蓖麻 etc

种植面积:1Hecter (3m x 3m planting)

Drip kits:

PE Layflat Main/Submain hose - 400m

PE pipe 16mm(20mm)- 3500m

Screen filter - 1pcs

Hold down support - 1000pcs

Layflat Equal Valve - 8pcs

LayFlat Quick Coupling - 8pcs

Offtake Connectors for Layflat - 200pcs

PE pipe End Cap -200pcs

Punch for Layflat hose - 2pcs

Layflat Hose End Cap - 4pcs

PE- Straight connector- 100pcs

Handle Punch for PE pipe - 2pcs

Adjustable Drippers 0-100L/h - 1200pcs

 

Crop作物: Cashew腰果,Palm fruit棕榈果, Coconut trees椰子树

种植面积:1Hecter (9m x 9m planting)

Drip kits:

PE Layflat Main/Submain hose - 200m

PE pipe 16mm(20mm)- 1200m

Screen filter - 1pcs

Hold down support - 600

Layflat Equal Valve - 4pcs

LayFlat Quick Coupling - 4pcs

Offtake Connectors for Layflat - 100pcs

PE pipe End Cap -100pcs

Punch for Layflat hose - 2pcs

Layflat Hose End Cap - 2pcs

PE- Straight connector- 100pcs

Handle Punch for PE pipe - 2pcs

Adjustable Drippers 0-100L/h - 125pcs

(31) How many years can the LDPE pipe be used?

A: For LDPE pipe 16mm, 20mm, 25mm, different thickness different lifetime.

For 0.15mm thickness, Lifetime is 3 years

(32) LDPE pipe: Weight and package of LDPE pipe 16mm, 20mm, 25mm

A: LDPE pipe 200m/roll
Package:
16mm: 71cm*31cm or 62cm*30cm
20mm: 78cm*32cm or 77cm*28cm
25mm: 80cm*32cm

Weight:
16mm*1.2mm*200m: 11.5 kg/roll
20mm*1.2mm*200m: 14 kg/roll
20mm*1.5mm*200m: 17 kg/roll
25mm*1.2mm*200m: 17 kg/roll
25mm*1.5mm*200m: 21 kg/roll

Load:
40 feet container: 80000m to 90000m LDPE pipe 16mm, 20mm, 25mm

nu lain

(1) Dupi anjeun nyadiakeun C / O sertipikat asalna?

A: Sumuhun. C / O, invoice, paking daftar, Original B / L

(2) Dupi anjeun sprinkler pabrik atawa dagang?

A: Urang aya pabrik. Wilujeng sumping di parusahaan urang Baoding Anyou Industri Co., Ltd di Baoding Cina.

(3) Dupi anjeun nyadiakeun SONCAP, PVOC, COC, SASO?

A: Sumuhun.

(4) kuantitas urutan abdi téh teu pira, oke?

A: kuantitas Leutik is ok pikeun kahiji kalina

(5) Naon anu MOQ?

A: Biasana hiji kotak per produk. pemesanan leutik ogé bisa disawalakeun.

(6) Dupi anjeun nyadiakeun OEM & ODM Service?

A: Sumuhun.

(7) How do you control your quality?

A: test 100% saméméh delievery.

(8) Naon bungkusan nu?

A: Biasana karton. Urang ogé bisa ngarobah éta nurutkeun kedah Anjeun.

(9) Naon nu item mayar anjeun ngarojong?

A: L / C, T / T. Ku akun Company, Western Union atawa akun Personal.

 

(10) What't the shipping port?

A: Tianjin, Yiwu, Guangzhou

(11) How can I buy the irrigation system products?

A: 2 problem need to be solved, shipping and payment.

1. Import and shipping problem. Best way, import by your company. Second way, find a

shipping agent in China, agent usually in Guangzhou or Yiwu. Some agent also have

office in many country.

2. Payment problem. Best way, pay by your company account. Second way, pay by

Western Union (www.westernunion.com), most bank can help to pay.  Third way, some

shipping agent do it for you.

3. By air or by sea? By air, fast but high shipping costs. By sea,  it's cheaper but

slower to ship goods by sea than air.

(12) How long the shipping is going to take to destination port?

A: According to different country (By sea).

Vietnam, Thailand, Cambodia, Southeast Asia - 14 days.

Kenya, Tanzania, East Africa - 37 days

Nigeria - 41 days

Morocco, Algeria, North Africa - 37 days

Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka - 25 days

Mexico, Guatemala, Peru, Colombia, Ecuador - 41 days

Chile - 45 days

Panama - 33 days

Paraguay, Bolivia - 60 days

(13) Can you use pallets with the shipment?

A: Sure, can use pallents.

(14) What is the size of a pallet?

A: 100cm*100cm, 110cm*110cm, 100cm*120cm

(15) PDF catalog of irrigation products

Any other question about irrigation system?