na aloaia faalauiloa Baigou pailate faiga tau fefaatauaiga faatauina maketi, o le uluai auina atu i fafo faamanuiaina i Uganda (Uganda)

I le aso 30 Novema, 2016, sa faia ma le manuia le sauniga o le faalauiloaina pailate ma le fonotaga faaliliuga faiga faavae pailate o le faiga o le maketi faatauga o oloa ma fefaatauaiga i Baigou, Hebei Itumalo. Wang Xiaodong, Pule Kovana o Hebei Itumalo, o pisinisi itumalo, atinae ma le toe fuataʻiga, tupe, aganuu, o lafoga a le atunuu, alamanuia ma pisinisi, asiasiga ma le puipuiga, e valu matagaluega fesuiaiga o tupe mai fafo, o le Tulafono Komiti o Baoding Komiti o Baoding Komiti Municipal, Pule Mayor Li Junling, ma le talafeagai matagaluega o Baoding City ma le ulu o le malo o le itumalo (aai ma itumalo) sa i totogi. Guidance, Xinji City, Qinghe County, Zaoqiang County, Anping County, le malo i moliaga o le taitaiga, pisinisi tau fefaatauaiga i fafo e faatatau i le mea na tupu.

Saina Malo o Alamanuia Malamalama, Saina Aufaipisinisi mo le faaulufaleina mai ma le auina atu i fafo o le Malamalama galuega taulima Alamanuia, Association paʻu Saina, o mai foi ua Saina Maketi Aualofa ma Malo o Pisinisi Saina e fesoasoani maketi Baigou i le atinae o le faatauina mai o fefaatauaiga.

Wei Shaojun, taitaifono o Longji Taihe Faia Group, Wang Rongguo, sui peresitene faapitoa o Hedao Faava o Malo o Pisinisi Vaega ma Zhang Guo, sui peresitene o Hedao Faava o Malo o Pisinisi Vaega auai i le mea na tupu.

Sa pulefaamalumalu o ia i sauniga amata e Li Junling, Tumau Komiti o Baoding Komiti Municipal ma Pule Pulenuʻu o Hebei Itumalo. Wang Xiaodong, Pule Kovana o Hebei Itumalo, na fofogaina ai e faapea "na faalauiloa aloaia ai le faamasinoga muamua o faatauina maketi Baigou ma faiga tau fefaatauaiga i Hebei Itumalo". Oloa auina atu i fafo e US taua Uganda $ 45.000 sa faamamaina ma le manuia i Baigou Tiute Vaavaaia Station. I le nofoaga loli vivini koneteina ma faamalo le muamua le kiliaina faamanuiaina.


taimi Post: 12-12-2016
WhatsApp Online talatalanoaga!