O le 2015 sa faia Saina Conference Maketi i Baoding, Itumalo Hebei

O le "2015 (4) Konekeresi Saina Maketi" sa faia i Baigou, Baoding, Hebei Itumalo mai Oketopa 16 e 19. O le faamoemoe Konekeresi ina ia uunaia le atinae ma le faatonutonuina o maketi o fefaatauaiga o oloa a Saina.

E malamalama o le konafesi i le taimi nei i le maketi, faatasi-e lagolagoina e le Malo o Saina o Pisinisi ma le a le Malo tagata Municipal Ding, faatasi ai ma le lagolago a le Fono Saina mo le Faalauiloaina o Faava o Malo Fefaatauaiga,

le Hong Kong Ofisa Teu Faafaigaluegaina Faalauiloaina ma le Hong Kong Ofisa Fefaatauaiga Atinae, ua tosina silia i le 1,000 elites maketi mai i luga o atunuu uma i le autu o le "masani Fou, Faaosofia Fou ma le Maketi Fou".

I le fonotaga plenary o le Fono Aoao Sili, Luo Yulong, Faatonu Sili o le Komiti o le Malo o Saina le maketiina o Pisinisi ma le Failautusi Aoao o le Konekeresi a le Maketi o Saina, lomia faasalalau le "Saina Maketi Atinae Report 2015 -" Baicheng trillion "e fesoasoani ai i . suiga ma le faaleleia o le maketi Saina Sa ia fai mai: o le tulai mai o le maketi o oloa a le Saina o le taunuuga o le tulai mai o le gaosiga o le gafatia ma le faalauteleina o le taumafaina i itu uma o le atunuu, ma a taulai ata o le tuufaatasiga ma le suiga o le malosiaga aoga a Saina ma . gaosiga sootaga i suesuega talu ai nei, ua faavasegaina maketi a Saina i vaega e tolu: maketi paie, oloa maketi ma maketi faasolosolo malie le mea lea, le auala e faatoaaga ai le maketi paie, liliu le faaunegatupe i le Malo i increment, ia faia le increment tele ma le malosi, i le taimi e tasi. , tuufaatasia le Laiti-o tagata taitoatasi ma MACRO-atoa organically, ma auauna atu i le tamaoaiga o le faaitulagi, o le tamaoaiga o Saina ma le tamaoaiga o le lalolagi i se b auala faataamilo uma y fauina a mafai, lelei ma faiga faagaoioiga fale o manu maketi po nei i le malosi e tetee atu ai i tulaga lamatia ma faalavelave, ina ia uunaia ma le faatelevaveina o le tamaoaiga o Saina le isi laasaga tele o le tamaoaiga o le Ji o se suega tele o le poto ma le tomai o tatou tagata Saina maketi.

Lenei konafesi faia fono tolu autu taua i Baoding Baigou, Linyi Lanshan ma Wenzhou Taishun, suesueina o le suiga o le mamanu masani maketi ma le Initoneti + Tupe + maketi, faaosofia le mana fou ma le tuufaatasiga o alamanuia i le initoneti ma offline, suesueina o le avanoa maketi Saina i lalo o le atinae tuufaatasia o Beijing, Tianjin ma Hebei, ma le taitaiina o le atinae o maketi faaitulagi i le faatonutonuina o le faatulagaga o outlets maketi. O le tulai mai o le maketi ni vaega ma le faasausili o le a le faatulagaga o tupe teu faafaigaluega maketi Saina ua tuuina mai e fanau mai i se uunaʻi fou o le "vaega tele entrepreneurship ma fou".


taimi Post: 16-10-2016
WhatsApp Online talatalanoaga!